ΝΕΑ

Η νέα σειρά φυσικών καλλυντικών Inalia υπογράφει «συμβόλαιο ομορφιάς» με τη Βίκυ Καγιά

Μια νέα σειρά φυσικών καλλυντικών δημιουργήθηκε για να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της ομορφιάς, αναδεικνύοντας με τον πιο φυσικό τρόπο τη μοναδική λάμψη της επιδερμίδας σας!

 

Η σειρά Inalia της Power of Nature αποτελείται από πραγματικά φυσικά και αποτελεσματικά προϊόντα ομορφιάς, τα οποία είναι εμπλουτισμένα με φυτικά εκχυλίσματα της κρητικής γης και βιταμίνες. Τα ποσοστά φυσικότητας των καλλυντικών Inalia ξεπερνούν το 91% και η αποτελεσματικότητά τους έχει πιστοποιηθεί από κλινικές μελέτες.

 

Η Power of Nature διαγράφοντας μια πετυχημένη πορεία στο χώρο των προϊόντων υγείας, κάνει στροφή και στον τομέα της κοσμετολογίας. Συγκεκριμένα, κάνει στροφή 25°Α δημιουργώντας την Inalia, μια καινοτόμα σειρά φυσικών καλλυντικών.

 

Στις συντεταγμένες 25° 16′ Ανατολικά της Κρήτης, βρίσκεται το γεωγραφικό σημείο όπου συλλέγονται και επεξεργάζονται εξαιρετικής ποιότητας εκχυλίσματα από το φυσικό πλούτο της ελληνικής κρητικής γης.

 

Η Inalia αποτελεί ένα μοναδικό πάντρεμα παράδοσης και τεχνογνωσίας, καθώς καταφέρνει να ενώσει τις ευεργετικές ιδιότητες των φυτικών εκχυλισμάτων της πλούσιας κρητικής γης με το Rejuvial Vitamins™, ένα καινοτόμο σύμπλοκο των βιταμινών D3, E και C με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, που καθυστερεί τα σημάδια του χρόνου και συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου.

 

Η Βίκυ Καγιά είναι το πρόσωπο που έχει επιλεχθεί να πρωταγωνιστήσει στη διαφημιστική καμπάνια της σειράς Inalia.

 

«Η νέα σειρά καλλυντικών Inalia είναι μια σειρά που έχει πάρα πολλά στοιχεία που μου ταιριάζουν. Διαθέτει φυσικά και αποτελεσματικά συστατικά στα προϊόντα της, καινοτόμα τεχνολογία και υπέροχη συσκευασία!

 

Για να μπορούμε όλες οι γυναίκες να νιώθουμε όμορφες, θα πρέπει να βλέπουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα στο πρόσωπό μας που μας ταιριάζει.

 

Αυτή η συνεργασία με αφορά απόλυτα και σαν γυναίκα και σαν μαμά και σαν επαγγελματία», όπως η ίδια δήλωσε.

Διαβάστε Επίσης